Verslag bijeenkomst 12 juni

Op maandag 12 juni was de laatste bijeenkomst van het seizoen 2016-2017 van de ondernemers sociëteit Kollumerland. Een kleine 50 personen kon de voorzitter, dhr. D. van der Schaaf, verwelkomen aan het begin van deze bijeenkomst met als programma – OSK ontdekt regio Kollum-.

Tijdens het eerste onderdeel -een vaartocht met de hybride rondvaartboot Wilhelmina van Barkmeijer/Jansma- konden wij Kollum ook eens van een andere kant bekijken en de vele aanpassingen en vernieuwingen van Kollum waterdorp bewonderen. Na de toch wel windrijke vaartocht had iedereen wel trek in een warme hap tijdens de nu volgende barbecue op de camping Ut en Thûs.

Onder het genot van een hapje en drankje, was er voor iedereen weer ruim tijd voor het onderhouden en maken van nieuwe contacten. Een en ander werd vrolijk muzikaal opgeluisterd door de band Nancy en de Sinatras uit Dokkum. Al met al een gezellige, vrolijke en ontspannende afsluiting van het vergaderseizoen.

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl