menu

Abiant Uitzendgroep

Over Abiant Uitzendgroep

Wij zijn Abiant; een betrokken en betrouwbare uitzend- en detacheringorganisatie. Met tien vestigingen in Noord-Nederland, waarvan drie in Friesland, behoren we tot de grotere, zelfstandige spelers in de uitzendmarkt. Op dit moment zijn er dagelijks zo’n 2000 uitzendmedewerkers (Abianters) aan het werk voor onze opdrachtgevers.
Abiant is (hoofdzakelijk) actief in de branches bouw en techniek, industrie en productie, afvalverwerking en groenvoorziening, transport en logistiek en in de agrarische sector. Binnen deze branches bemiddelen wij mensen met diverse ervarings- en opleidingsniveaus – van en naar – ander en (veelal tijdelijk) werk. De vestiging Veenwouden is in 2015 begonnen en daar werkt een enthousiast team van vijf deskundige medewerkers, die flexibel en slagvaardig zijn.

Wij werken op een persoonlijke, transparante en oprechte manier samen mét en vóór onze vele uitzendmedewerkers. Onze werkwijze start vanuit oprechte interesse en een goede voorbereiding. Hierdoor zijn en blijven wij goed op de hoogte van de actualiteit en behoeftes bij ondernemers en kunnen wij snel gewenste versterkingen aanbieden. Korte lijnen zijn bij Abiant vanzelfsprekend en zowel onze planners, buitendienst en bedrijfsleiders (her)kennen uw zoekvraag.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl