menu

De Colle Zalencentrum

Over De Colle Zalencentrum

In dit zalencentrum hebben al vele mensen genoten van een sfeervol feest, een heerlijk buffet of een gezellige buurt- of personeelsavond. Er zijn diverse zaalruimtes beschikbaar en ook kunt u een compleet buffet of een aantal salades thuis laten bezorgen, indien nodig met borden en bestek! Bekijkt u rustig deze site om een indruk te krijgen van wat “De Colle” u te bieden heeft. Wij nodigen u van harte uit om te bellen voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken en geheel vrijblijvend een offerte kunnen maken.

Feesten
Voor uw Bedrijfs-, Buurt- of Familiefeest; in “De Colle” kunt u terecht! U kunt kiezen uit: een Barbecue een Koud en/of Warm Buffet een Orientaals Buffet of bijv. een Dansavond met Levende Muziek!

Recepties
Voor uw zilveren, gouden of diamanten bruiloftsjubileum is zaalruimte beschikbaar vanaf ongeveer 20 tot maximaal 250 personen.

Ook recepties ter gelegenheid van een dienstjubileum en dergelijke kunnen in “De Colle” worden gehouden.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl