menu

Grazeo

Dhr.T. van der Linden

06-44333384 info@grazeo.nl https://www.grazeo.nl/
Grazeo
Stuur E-mail

Over Grazeo

Wat begon met de start van een webwinkel, groeide uit tot marketingoplossing.

Na vele uren in mijn eerste webshop te hebben gestoken, was ik de trotse eigenaar van mijn eigen webwinkel. Blij en trots, tot ik merkte wat voor opgave marketing kon zijn. 
Marketing is namelijk niet goedkoop. Bovendien zijn starters vaak aangewezen op een klein budget, en is er vaak te weinig ervaring om dit zelf te doen.Affiliate-marketing bestond natuurlijk al, maar waren vaak kleine netwerken. En de influencers met grote netwerken vroegen de hoofdprijs, terwijl dit wisselende resultaten opleverde. Je betaalde namelijk voor mogelijke bezoekers en niet voor daadwerkelijke verkopen.


Dit probleem leidde tot Grazeo.nl; een platform waar je als influencer betaald krijgt om producten te delen en je als bedrijf pas een factuur ontvangt zodra een verkoop is afgerond. Of je nou een influencer op YouTube bent met een miljoenenpubliek of je ouders je enige vrienden op Facebook zijn; wij oordelen niet. Wij vinden dat delen mogelijk moet zijn voor iedereen.


Dit geldt ook voor het aanbieden van producten. Of je nou afgelopen week begonnen bent met je webshop of inmiddels al een vaste standplaats in de Quote hebt bemachtigd.

Onze missie is inkomen creëren door samen te werken. Waar dan ook ter wereld.Grazeo, the marketing solution.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl