menu

KEI Buitenpost

Over KEI Buitenpost

Hét ondernemerscentrum van Noordoost Fryslân.
Stap gerust bij ons binnen!

In samenwerking met ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden heeft het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân als doel te zorgen voor een duurzame economische structuurversterking van het MKB-bedrijfsleven in de regio Noordoost Fryslân.

Voor ondernemers is het KEI hét ondernemershuis in Noordoost Fryslân. Het biedt ondersteuning op het gebied van markt-, proces- en productinnovatie. Dit wordt bereikt door het versterken en slimmer verbinden van bestaande netwerken en netwerkstructuren, het bevorderen van innovatie en kennisontwikkeling aan het bedrijfsleven en het onderzoeken, opstarten en begeleiden van samenwerkingsprojecten.

Het KEI is projectpartner van ANNO II (de zes Noordoostelijke Friese gemeenten), de Provincie Fryslân en ondernemingen in de regio. Onder de noemer Dwaande bundelen zij de krachten om een sterk merk voor de regio Noordoost Fryslân te creëren.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl