menu

Restaurant Lauwersland

Over Restaurant Lauwersland

Café & Restaurant Lauwersland beschikt over een á la carte restaurant, een eetcafé en een zonneterras dat afgeschut is voor de wind. Bij Restaurant Lauwersland vindt u ook parkeergelegenheid, met ruimte voor meer dan honderd auto’s. Naast de eetgelegenheden biedt Restaurant Lauwersland ook twee zalen. Deze kunnen omgebouwd worden tot één grote zaal. Als enkele zaal of als een grote zaal zijn deze ruimtes geschikt voor vergaderingen, recepties, bruiloften of bedrijfs- en themafeesten. Ook hier laat Restaurant Lauwersland zien dat er voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten vele mogelijkheden zijn.

Restaurant Lauwersland beschikt over verschillende vergaderarrangementen. U kunt kiezen voor de combinatie van bijvoorbeeld vergaderen of het houden van een presentatie of seminar in ruime zalen met de benodigde apparatuur en de keuze voor culinaire heerlijkheden.

Restaurant Lauwersland heeft twee sfeervol nieuw ingerichte zalen. Elke zaal biedt ruimte aan ongeveer 55 personen. De zalen worden van elkaar gescheiden met een geluidsdichte wand. Deze wand kan echter ook open, waardoor er de mogelijkheid is om één grote zaal te creëren. Dan is er ruimte voor max. 120 personen.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl