menu

Van Seggeren Techniek

Over Van Seggeren Techniek

Van Seggeren Installatietechniek BV uit Kollumerzwaag zorgt voor totaaloplossingen op een breed gebied van installatietechniek. Al vele jaren verzorgt VSTECHNIEK werkzaamheden zoals cv installaties, sanitair, badkamers, elektrotechniek en dakbedekking. Complete projecten van klein tot groot. Of het nu gaat om het vervangen van een lekkende kraan of de complete water-, gas- en elektriciteitsinstallatie voor nieuwbouw, VSTECHNIEK verzorgt het, op tijd, betaalbaar en vooral op maat. Vstechniek uit Kollumerzwaag

VSTECHNIEK beschikt over een 24-uurs storingsdienst, onze snelservice: “We zijn dus altijd bereikbaar voor onze klanten. Indien noodzakelijk komt direct één van onze specialisten naar u toe om het probleem op te lossen. Vandaag gebeld, vandaag hersteld, wel zo prettig.”

VSTECHNIEK is leverancier van producten van toonaangevende fabrikanten op het gebied van klimaatinstallaties, sanitair, dakbedekking en elektra. Maar ook op het gebied van diverse specialisaties, zoals zonneboilers, warmtepompen, airconditioning, beveiliging en renovatie van badkamers.

En dat mag breed worden gezien.
VSTECHNIEK kent de ins en outs van c.v.-installaties, koeling, gas, water en elektriciteit, riolering, netwerksystemen, brandbeveiliging, sprinklerinstallaties etc. etc. Per project wordt een team samengesteld, bestaande uit specialisten in de diverse disciplines. Teamwork dus door mensen met de benodigde kennis en ervaring voor elke opdracht.

Een platte organisatie met een kleine overhead draagt bij aan een snelle en flexibele aanpak. Toonbeeld van een ouderwets degelijk bedrijf waarbinnen verantwoordelijkheden direct en duidelijk zichtbaar zijn.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl