menu

WIL WURKWILLE

Over WIL WURKWILLE

WIL helpt mensen die daarbij net even een zetje kunnen gebruiken en mensen die meer ondersteuning nodig hebben. WIL versterkt personen, gezinnen, wijken en buurten. WIL biedt een oplossing voor iedere situatie.

Zelfstandig leven
Altijd gaat WIL uit van wat iemand zelf kan en wat iemand nog meer zou kunnen en willen. Mensen zijn immers zelf verantwoordelijk voor hun eigen leven en voor hun leefomgeving. Wat heeft iemand nodig om zo zelfstandig mogelijk te leven? En ook: wat kan diegene voor anderen betekenen?

Jarenlange ervaring
WIL kan helpen bij onder meer zelfstandig wonen, een zinvolle dagbesteding of baan, bij (re)ïntegratie op de arbeidsmarkt of andere ondersteuning in de samenleving. Steeds zoekt Wil samen met de persoon en zijn of haar netwerk naar creatieve oplossingen. WIL is nieuw, maar kan gebruik maken van jarenlange ervaring binnen Zorggroep Alliade

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl