menu

Bouwbedrijf Schotanus

Over Bouwbedrijf Schotanus

Al meer dan 85 jaar is Bouwbedrijf Schotanus BV, gevestigd te Kollumerzwaag in Noord-Oost Friesland,
actief op allerlei bouwkundige terreinen.

Een vaste kern van medewerkers heeft het bouwbedrijf gemaakt tot het bedrijf van vandaag. Deze medewerkers staan garant voor kwaliteit en vakbekwaamheid en denken met u mee tot zowel uw als onze tevredenheid. Vergeet niet dat elk bouwproject uniek is, maar wel perfect moet worden afgestemd op de
wensen van de klant.

Naast utiliteitsbouw zijn wij zeer gespecialiseerd in woningbouw, ook wel vrije sectorbouw genoemd. Per jaar worden er zo’n 10 à 15 vrije sectorwoningen opgeleverd in de wijde omgeving. Verschillende opdrachtgevers als particulieren, architecten en bedrijven weten de weg naar ons kantoor te vinden.

Ook vanaf het voortraject kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren tot het definitieve eindresultaat. Wij geven advies en ontwerpen uw plan aan de hand van uw wensen.

Goed nieuws! Momenteel geldt er een verlaagd BTW-tarief op alle renovatie- en herstelwerkzaamheden in en aan een woning. Tot 1 maart 2014 kunt u gebruik maken van deze aantrekkelijke regeling. Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief van 21% naar 6% is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl