menu

Poelier van der Bij

Over Poelier van der Bij

Uw Poelier van der Bij is de marktkraam vol lekkers. Ambachtelijke en eerlijke producten, vers en met de lekkerste ingrediënten bereid. De ambachtelijke vakman van Uw Poelier van der Bij heeft passie voor lekker eten en heeft een assortiment in huis waarmee u uw maaltijd, een tussendoortje of een gezellige avond met vrienden bijzonder maakt. Ook wanneer u vragen heeft over het bereiden van de specialiteiten, bent u bij Uw Poelier van der Bij aan het juiste adres. Kortom, met Uw Poelier kiest u voor lekker, vers en ambachtelijk.

Over ons

Wij staan op diverse markten in. Onze kip wordt dagelijks vers aangeleverd en verwerkt tot heerlijke specialiteiten, waaronder verse en kant- en klaar producten. U kunt bij ons op de markten diverse gemarineerde en gegrilde producten verkrijgen. De hygiëne in ons bedrijf wordt zeer streng nageleefd. Wij voldoen aan de eisen van de voedsel en waren autoriteit (VWA). Ook werken wij volgens de HACCP richtlijnen (Hygiënecode voor het Poeliersbedrijf). Dit houdt in dat alle producten continue onder controle staan.

Ons complete assortiment

Gegrilde en rauwe kipproducten, wild en maaltijdcomponenten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor barbecue-, gourmet-, fondueschotels, aangevuld met salades, stokbrood e.d. Bestellingen worden op vaste routedagen uitgeleverd. Ook kunnen de producten dagelijks, na afspraak, worden afgehaald.

Onze openingstijden

Maandag –
Dinsdag –
Woensdag 08:00 tot 12:00 uur Willem Alexanderplein te Leeuwarden & 13:00 tot 17:30 uur Bilgaard te Leeuwarden
Donderdag 08:00 tot 17:00 uur Raadhuisplein te Drachten
Vrijdag 08:00 tot 17:00 uur Zaailand te Leeuwarden
Zaterdag –

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl