menu

Svenskip Fryslan

Over Svenskip Fryslan

Svenskip Fryslân is een veelzijdig bedrijf dat zich specialiseert in schilderwerken, verkoop en het onderhoud van boten.

Vaartochten Lauwersmeer
Esonstad is het vertrekpunt voor onze vaartochten. Het biedt u de gelegenheid om een vaartocht te maken op of rond het Lauwersmeer met onze nostalgische salonboten de ‘Matte Harry’, of de ‘Marianne’. Varen met een ervaren schipper aan boord geeft een gerust gevoel waardoor u nog meer kunt ontspannen en genieten van het Lauwersmeer.

Onderhoud
Een goed onderhouden boot is het “halve werk”! Om het behoud van uw boot te waarborgen is goed onderhoud van essentieel belang. U voorkomt kosten door een boot regelmatig te onderhouden.
Wij van Svenskip Fryslân bieden u daarom een 10-jarig onderhoudsplan aan voor € 3.200,- (excl. btw). Op deze manier ontzorgen wij u en bent u zeker van een goed onderhouden boot voor de komende 10 jaar!

Schilderwerken
Svenskip Fryslân is gespecialiseerd en zeer ervaren in behang-, glas- en schilderwerk.
Ook voor jachtschilderwerk kunt u bij Svenskip Fryslân terecht.
Al het schilderwerk wordt uitgevoerd op een professionele, moderne en vakkundige manier, met aandacht voor de wensen van de klant. Daar is het Svenskip Fryslân om te doen: klanten tevreden maken en houden!
“Onze schilders leveren vakwerk en kunnen voor scherpe tarieven aan vrijwel ieders wens voldoen”

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl