Nieuws

Nieuw lid
Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân
Kuipersweg 5
9285 SN Buitenpost
Tel: 0511-760009
E-mail: info@keinof.nl

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân in Buitenpost is een kennis- en netwerkcentrum voor ondernemers. Hier komen ondernemers, overheid, onderwijs en studenten in de regio Noordoost Friesland samen met de ambitie het economisch klimaat in de regio duurzaam te versterken. Uitgangspunten zijn; delen is vermenigvuldigen en samenwerken is samen!
Het Kennis- en Innovatiehuis is in 2013 opgericht door de founding partners Rabobank Drachten Friesland Oost, Sterc Internet & Marketing, DVEN Accounts en Adviesgroep en Denkgenoten onder de naam Innovatiehuis Lauwersdelta.

Nieuw lid:
TIKO kinderopvang Kollum
Voorstraat 34 Kollum
Tel.: 0511 – 54 30 17
E-mail: info@tikokinderopvang.nl

TIKO: Thuis In KinderOpvang. Thuis in de dubbele betekenis: door onze in meer dan 25 jaar opgebouwde ervaring zijn we als geen ander thuis in de professionele kinderopvang. En: kinderen bieden we een thuis op onze kindercentra, peuterspeelzalen *) en bij onze gastouders.


De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl