menu

Auto Beerda

Over Auto Beerda

Bij ons kunt u terecht met alles wat met u auto te maken heeft. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte auto, reparatie, onderhoud, schadeherstel, financiering of een goede verzekering. Voor aankoop van uw Renault, of een auto van elk ander gewenst merk, bent u bij ons op het beste adres. Er staat een hecht team van medewerkers voor u klaar. Persoonlijke aandacht voor u als klant staat bij ons altijd voorop. Auto Beerda is Renault dealer voor een groot deel van Noord-Oost Friesland en Noord-West Groningen.

Bastiaan Ruijs is de verkoopleider. Albert Hoof (aftersalesmanager) vormt samen met Hendrik Dam (chef werkplaats), Jacob Eelkema (chef onderdelen en accessoires) en onze monteurs, een zeer ervaren team “werkplaats” specialisten. Al ruim 34 jaar bieden zij als “gesmeerd team” onze services aan een zeer groot aantal trouwe klanten. Dankzij onze zeer scherpe all-in tarieven kunnen wij u als klant nog portemonneevriendelijker dan voorheen van dienst zijn.

Tot ziens in ons bedrijf!

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl