menu

Zalencentrum Old Dutch

Over Zalencentrum Old Dutch

Op een kwartier rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen vindt u ons multifunctionele horecabedrijf. Van een heerlijk diner in ons restaurant of op het terras, tot groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten in één van onze mooie zalen. Daarnaast vindt je bij Old Dutch de leukste themafeesten en staat het bekend als een uitstekend buffetrestaurant.
Met vijf verschillende feestzalen en een totale capaciteit van ongeveer 800 gasten kunt u hier met een evenement prima terecht.

Old Dutch verzorgt bruiloften, bedrijfsfeesten, vergaderingen, buffetten, barbecues en komt desgewenst ook graag bij u op locatie.

Of u nou gezellig met zijn tweeën iets leuks wilt doen, of met een een groter gezelschap, bij Old Dutch vindt u altijd een passend arrangement.

Graag tot ziens in de Westereen!

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl