menu

Sieds van der Veen Persoonlijk Reisadviseur

Over Sieds van der Veen Persoonlijk Reisadviseur

Persoonlijk Reisadvies

Ik help je persoonlijk met het zoeken en boeken van jouw droomvakantie. Net als touroperators en onafhankelijke reiswebsites bied ik allerlei soorten reizen aan. Denk aan zonvakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport, rondreizen, reizen op maat, busreizen, cruises, voetbalreizen, autovakanties, etc. Daarnaast kan ik ook losse vluchten en accommodaties voor je regelen.

Naast de eerder genoemde mogelijkheden bied ik ook autohuur, transfers, eventueel benodigde visa, reis- en annuleringsverzekeringen en excursies aan om jouw reis helemaal compleet te maken. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw reis.

Ik ben aangesloten bij met ReisCreaties, onderdeel van Pelikaan Reizen. Dankzij deze organisatie heb ik toegang tot een uitgebreid boekingssysteem met een breed scala van diverse specialisten en meer dan 200 reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. ReisCreaties is aangesloten bij aangesloten bij de ANVR en het SGR. Dit biedt volledige veiligheid en zekerheid wanneer je bij mij jouw vakantie boekt.

Geen extra kosten

Je betaalt alleen voor hetgeen je daadwerkelijk boekt. Mijn advies, bemiddeling, tips en service zijn gratis en vrijblijvend. Je kunt gerust contact met mij opnemen voor vrijblijvend advies en/of prijsvergelijkingen. Het aanbod op internet is erg groot maar dat hoeft niet altijd het voordeligste te zijn. Ik ben niet gebonden aan één organisatie en heb de keuze uit een breed assortiment aan aanbieders. Op deze manier kan ik je een vakantie aanbieden die bij jou en je budget past. Zo heb je meer service voor dezelfde óf een lagere prijs. Ik ben dus niet duurder dan een reisbureau of internet!

Flexibel en altijd bereikbaar

Bij een reisbureau ben je gebonden aan vaste openingstijden. Bovendien moet je zelf naar het reisbureau toe om je vakantie te bespreken. Ik kan persoonlijk bij je op bezoek komen om jouw reiswensen te bespreken. Je mag ook bij mij aan huis op bezoek komen. Dit kan ’s avonds en in het weekend, omdat ik overdag nog een andere baan heb. Je kunt me altijd mailen, bellen of appen. Hierdoor ben ik altijd bereikbaar voor je!

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl