menu

Nextstep Design

Over Nextstep Design

Een nieuwe, professionele en betaalbare website, geheel in uw huisstijl?

Bij Nextstep Design bent u aan het juiste adres. Wij willen u leren kennen; wat zijn uw wensen, wie zijn uw klanten, wat past het beste bij uw bedrijf en uw doelgroep. Dit vertalen wij in een maatwerk website, die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar die ook nog eens zeer goed gevonden wordt in Google op uw belangrijkste zoektermen met onze zoekmachine optimalisatie.

Heeft u een bestaande website?

En u twijfelt of deze vernieuwd moet worden? Vraag dan eens onze vrijblijvende Quickscan aan. Wij kijken op wat voor manieren uw huidige website verbeterd kan worden qua uitstraling, vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en techniek.
Vraag vandaag nog uw Quickscan aan!

Reclamemateriaal om uw bedrijf te promoten?

Of het nu gaat om stijlvolle visitekaarten of uw bedrijfslogo op uw pand; wij regelen het voor u. Doordat u bij ons alles onder 1 dak heeft, bent u ervan verzekerd dat uw (huis)stijl gehandhaafd wordt in elke reclame-uiting.

Bent u een starter?

Informeer dan eens naar onze aantrekkelijke starterspakketten. Deze pakketten bestaan uit een nieuw logo, een starters-website en huisstijlpakket bestaande uit visitekaarten, briefpapier en enveloppen.

De koffie staat klaar!

Graag komen wij met u in persoonlijk contact, dit zegt vaak meer dan 1000 woorden. Geheel vrijblijvend kunnen wij met u sparren over uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. We kunnen u veel voorbeelden laten zien en misschien hebben wij zelfs interessante ideeën waar u zelf nog niet eens aan gedacht had?

Bestel vandaag nog uw kop koffie bij Rene Nieuwenhuis en bel:
06 – 14 15 59 14

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl