menu

Kabel Noord

Over Kabel Noord

Kabelnoord staat voor televisie & radio (kabel en digitaal), internet en telefonie voor particulieren. We leveren deze producten via het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf: ons netwerk. Het coax-netwerk van Kabelnoord ligt in de gemeenten Ameland, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Schiermonnikoog. Deze gemeenten zijn tevens aandeelhouder van Kabelnoord. In 2014 is Kabelnoord gestart met de omzetting van het coaxnetwerk naar een glasvezelnetwerk, een meerjarig project.

Bedrijven uit Buitenpost (Achtkarspelen) en Burgum (Tytsjerksteradiel) kunnen via onze zakelijke tak ‘Kabelnoord Zakelijk’ worden aangesloten.Kabelnoord streeft naar een geoptimaliseerd modern netwerk, dat zo breed mogelijk vertakt is in het werkgebied. We willen zoveel mogelijk klanten aansluiten, overeenkomstig de wens van de aandeelhouders die graag zien dat zo veel mogelijk percelen een aansluiting krijgen.

Specifieke kenmerken van Kabelnoord
Een regionale kabelaar heeft zo zijn voordelen. We staan dicht bij onze klanten en weten wat er leeft in de omgeving. We moeten het niet hebben van fancy commercials of gigantische welkomstcadeaus. Klanten krijgen bij ons persoonlijke aandacht, duidelijkheid, eerlijke prijzen en leuke acties. Daarnaast kent ons netwerk relatief weinig storingen.

Maatschappelijke rol
Naast bovenstaande pijlers voor klanten, hebben we ook een maatschappelijk doel. Het netwerk van Kabelnoord is niet alleen bedoeld voor de levering van producten, het is tevens een belangrijke drager voor de economische en maatschappelijke ontwikkeling van het gebied.

Kabelnoord levert niet alleen verbinding, we zoeken ook verbinding. Samenwerken is essentieel om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van ons netwerk. We zoeken samenwerking met onze aandeelhouders om economische ontwikkelingen te stimuleren. Zij kunnen het positieve effect van het netwerk extra vergroten door er (meer) gebruik van te maken in hun eigen dienstverlening aan de burgers.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl