menu

Bouwbedrijf vd Haak Bijlstra

Over Bouwbedrijf vd Haak Bijlstra

Bouwbedrijf van der Haak en Bijlstra is een bedrijf, dat zich onderscheidt door een opvallend klantgerichte manier van werken. Gemotiveerde vaklieden en een kleine flexibele organisatie zijn de meest in het oog springende karakteristieken.

Het vakmanschap van onze medewerkers vormt de basis. Ambachtelijk van instelling, met veel kennis van materialen en uiteraard uitgerust met de modernste gereedschappen en technieken realiseren zij projecten die garant staan voor jarenlang probleemloos onderdak.

De bescheiden omvang van ons bedrijf garandeert korte lijnen en snelle duidelijke antwoorden op alle vragen van opdrachtgevers. Planning en calculatie zitten direct bij elkaar zodat snel op wijzigingen kan worden ingesprongen. Ons bedrijf erkent zich door het persoonlijk contact zowel bij de klanten als de werkvloer. En dat resulteert in een optimale betrokkenheid bij ieder bouwproject, groot of klein.

Bouwbedrijf van der Haak en Bijlstra is de betrouwbare partner voor het realiseren van de ideale woon- of werkruimte. Compleet, op maat, en met maar één doel voor ogen: een tevreden opdrachtgever.

Al jaren nemen wij deel in het BouwGarant fonds. Een extra garantie voor u als opdrachtgever dus; zowel financieel als bouwtechnisch.
En zijn wij lid van bouwend nederland.

Terug naar overzicht

De Ondernemers Sociëteit Kollumerland is een vereniging met leden die het belangrijk vinden om als ondernemer contacten te onderhouden met andere ondernemers in de regio.

OSK Kollumerland

Postbus 80 9290 AB KOLLUM info@osk-kollumerland.nl